در بعضی از مناطق، نمی توان آب را مستقیما از شیر آب نوشید، زیرا آب آلوده یا بدطعم است و گاهی اگر اشتباهی آب غیرتصفیه شده به بیماری های متعددی مبتلا خواهیم شد. به همین دلیل، استفاده از دستگاه های تصفیه آب ضروری است.
امروزه، خرید دستگاه تصفیه آب به اولویت اصلی هر خانواده تبدیل شده است. پس بهتر است با نصب و تعمیر دستگاه تصفیه اب خانگی آشنا شوید. اجازه دهید با راهنمای گام به گام خود شما را در این فرآیند راهنمایی کنیم.
تمام قطعات را بیرون بیاورید و پیش فیلتر RO را کنار هم قرار دهید
سپس غشای RO را نصب کنید
شیر فیلتر را نصب کنید
بعد، سیستم قطع خودکار RO را نصب کنید
محفظه فیلتر و مخزن را کنار هم قرار دهید
لوله ها را وصل کنید و سپس برق را روشن کنید.
در اینجا، RO را در 6 مرحله آسان نصب کنید، با این حال، نصب دستگاه های تصفیه آب کار همه افراد نیست، بنابراین پیشنهاد می کنم برای انجام این کار با یک متخصص تماس بگیرید.
ابتدا فیلتر باید انتخاب شود
سپس، اتصال آب را قطع کنید
آداپتور باید وصل شود
و سپس آب را اجرا کنید.
اکنون می توانید نصب شیر فیلتر آب را به تنهایی انجام دهید، اما ما در به شما توصیه می کنیم که برای کمک به شما با یک متخصص لوله کش مشورت کنید.
برای آشنایی با کارکرد دستگاههای مختلف نیاز به دانستن کاربرد هر قطعه از دستگاه میباشد. دستگاه تصفیه آب شامل قطعات بسیاری میباشد که هر کدام دارای وظیفه ای در جهت تصفیه کردن آب هستند. قطعات دستگاه تصفیه آب شامل انواع فیلتر و هوزینگ میباشد. برای تعمیر آب تصفیه کن خانگی نیاز است که در مورد جزییات هر قطعه و وظیفه آن در دستگاه را مرور کنیم.
دستگاه تصفیه آب شامل پمپ، شیر برقی، لایههای فیلتر مختلف، هوزینگ فیلتر (با جنسهای مختلف)، شیر برقی و .... می باشند.
پمپها یکی از قطعات مهم در دستگاه تصفیه آب خانگی هستند. این دستگاه وظیفه تامین فشار و دبی لازم سیال آب را بر عهده دارند. این قطعات وظیفه افزایش راندمان دستگاه را داشته و متناسب با فشار مخزن و حجم آب تعیین میشوند. فشار پمپ تصفیه آب از جمله مقادیر تعیین کننده توان پمپ دستگاه تصفیه آب است. در اکثر مدلهای موجود در دستگاههای تصفیه آب خانگی از پمپ 24 ولت استفاده میشود که دارای راندمان مناسبی نیز هستند.
تعمیر پمپ تصفیه آب از جمله تعمیرات سخت و پیچیده این دستگاهها میباشد که نیاز به تخصص و مهارت خاص دارد.
یکی دیگر از قطعات مهم در دستگاههای تصفیه آب خانگی شیر برقی میباشد. این قطعه وظیف دارد که در مواقع خاص ورودی آب به دستگاه را قطع کند. برای نصب شیر برقی تصفیه آب نیاز است که از یک متخصص که دارای تجربه در این زمینه میباشد کمک بگیرید. تست شیر برقی دستگاه تصفیه آب برای عیب یابی قطعه شیر برقی میباشد که معمولا باید در همان ابتدای نصب شیر برقی تصفیه آب انجام گیرد. قطع و وصل جریان ورودی آب به دستگاه توسط این قطعه انجام میپذیرد.
یکی دیگر از اصلی ترین قسمتهای دستگاه تصفیه آب حوضینگ و فیلتر آن است. فیلتر در واقع پوششهایی است که برای گرفتن آلودگیهای آب استفاده میشود که در چند مرحله و با اجناس مختلف در دستگاه تصفیه آب استفاده میشود. هوزینگ در واقع پوششی است که فیلترها در آن قرار میگیرند. در بیشتر دستگاههای تصفیه آب خانگی تعداد حوضینگ سه میباشد. تعویض دوره ای فیلترها از جمله ملزومات مورد نیاز برای حفظ پاکیزگی آب است. پس از تعویض فیلتر معمولا نیاز به هواگیری دستگاه تصفیه آب میباشد که در قسمت بعد با جزییات بیشتری به آن میپردازیم.
یکی از ایراداتی که معمولا دستگاههای تصفیه آب به آن دچار میشود، گیر کردن هوا در مراحل مختلف از دستگاه تصفیه آب است. نیاز به هواگیری دستگاه تصفیه آب متناسب با به وجود آمدن یکی از ایرادات زیر به وجود میآید.
اولین ایرادی که برای رفع آن نیاز به هواگیری دستگاه تصفیه آب میباشد، بیرون آمدن آب از شیر خروجی به صورت ضرب آهنگی است. در واقع در این حالت در مخزن دستگاه تصفیه آب مقدار زیادی هوا گیر کرده است. برای خالی کردن دستگاه و رفع عیب نیاز است که با استفاده از روشی که در ادامه به آن اشاره میشود دستگاه هواگیری شود.
دومین ایرادی که برای رفع آن نیاز به هواگیری دستگاه تصفیه آب است، عدم تولید آب در فیلتر آخر حتی با روشن بودن دستگاه. این ایراد نشان دهنده وجود هوا در میان هوزینگها میباشد که اجازه عبور آب را از میان فیلترهای مختلف نمی دهد.
سومین و آخرین ایرادی که میتواند با هواگیری دستگاه تصفیه آب حل شود، روشن بودن طولانی مدت دستگاه بدون وقفه است. این ایراد نشان دهنده گیر کردن هوا در شیر برقی دستگاه است که اجازه نمی دهد سنسورها فشار مورد نظر را برای قطع جریان حس کنند. تنظیم فشار دستگاه تصفیه آب بعد از هواگیری میتواند کمک زیادی به رفع این مشکل کند.
اما بعد از عیب یابی و تعیین ایراد نیاز است که دستگاه را هواگیری کنیم. برای هواگیری و تعمیر آب تصفیه کن خانگی میتوان از دکمه تعبیه شده در پشت هوزینگ این دستگاه استفاده کرد. برای هواگیری میتوانید با فشردن مکرر این دکمه هوای موجود در دستگاه را تخلیه کرده و دستگاه را به حالت اولیه خود بر گردانید. پس از انجام این عمل نیاز است که تنظیم فشار دستگاه تصفیه اب مجددا صورت بگیرد. پس از انجام این روشها میتوان از دستگاه تصفیه آب استفاده کرد.